17/03/2017: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ τα Tourism Awards 2017
 
Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πραγματοποιείται την Τρίτη 21 Μαρτίου η εκδήλωση για την απονομή των «Tourism Awards 2017», που διοργανώνονται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ στη διάρκειά της θα απονείμει βραβεία σε νικητές.
 
Με τα Tourism Awards επιβραβεύονται οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι φορείς τουρισμού, που αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον τομέα αυτόν, ενώ οι υποψηφιότητες τίθενται στην κρίση ανεξάρτητης ομάδας αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου, ακαδημαϊκούς διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners, ειδικευμένους δημοσιογράφους και καταξιωμένους συμβούλους επιχειρήσεων. Κατά τη φετινή διοργάνωση, θα απονεμηθούν βραβεία στις κατηγορίες Strategy & Innovation, Hotels & Resorts, Guest Experience (νέα κατηγορία), Architecture & Interior Design, Tourist Attractions (νέα κατηγορία), Speciality Travel, Travel & Transportation, Gastronomy, Digital Tourism, Branding / Public Relations / People Strategy, Technology / Automation και Sustainability / Facilities Management, με ποικίλες υποκατηγορίες οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των αμιγώς τουριστικών ή συναφών δραστηριοτήτων.
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.