14/03/2017: Ο ΕΟΤ στο roadshow «Sympossio» σε έξι γαλλικές πόλεις
 
Στο roadshow γαστρονομικών εκδηλώσεων «Sympossio», που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου σε έξι γαλλικές πόλεις (Παρίσι, Λυών, Νάντ, Ρεν, Λιλ και Μπορντό), θα συμμετάσχει το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας, το οποίο σε συνεργασία με τον γαλλικό T.O. Thalasso No1 και αλυσίδα ξενοδοχείων προγραμματίζουν σειρά σχετικών δράσεων, στις οποίες θα παραστούν 40 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και πωλητές ανά πόλη.
 
Το «Sympossio» πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή έμπειρων chef των ξενοδοχείων που προβάλλουν την ελληνική κουζίνα αλλά και τον ειδικότερο τρόπο παρασκευής των πιάτων και έχει ως στόχο την προβολή της Ελλάδας και της ελληνικής γαστρονομίας. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια πρωτότυπη ενέργεια B2B, που αποσκοπεί τόσο στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας με την τοπική τουριστική αγορά των πόλεων αυτών, από τις οποίες διακινούνται κάθε χρόνο χιλιάδες Γάλλοι ταξιδιώτες, όσο και στην επιμόρφωση των τουριστικών πρακτόρων και πωλητών σχετικά με την ελληνική γαστρονομία.
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.