10/05/2017: Καναδοί σπουδαστές στον ΕΟΤ – Ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού

 

 

Ομάδα 41 σπουδαστών από την Πολυτεχνική Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού του Κάλγκαρυ (Καναδάς), μαζί με πέντε συνοδούς καθηγητές επισκέφθηκαν χθες τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, προκειμένου να γνωρίσουν το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Οργανισμού κ. Νίκο Μπήλιο και κα Αγγελική Σωτηροπούλου, οι Καναδοί σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις δράσεις προβολής και το διαφημιστικό πρόγραμμα, τα σύγχρονα διαδικτυακά μέσα (visitgreece, social media), τις συνεργασίες με διαδικτυακές πλατφόρμες (Google, Yahoo, Expedia κλπ), τις αγορές-στόχους, τις δράσεις δημοσίων σχέσεων και γενικότερα την ταυτότητα και τη στρατηγική που ακολουθεί ο ΕΟΤ για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

 

Ακολούθησαν ερωτήσεις και διαδραστικός διάλογος σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι σπουδαστές και οι καθηγητές τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις πληροφορίες που τους παρασχέθηκαν και την ολοκληρωμένη εικόνα την οποία απέκτησαν αναφορικά με τον τρόπο που ένας εθνικός φορέας τουρισμού προβάλλει το έργο και τις δράσεις του σε διεθνές κοινό.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.